دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
مسئله ظهور، مختص شیعیان نیست

حوزه/ خانم لطیفی گفت: مسئله ظهور، امری است که مختص شیعه نیست و همه مسلمانان، از جمله اهل‌سنت و حتی برخی ادیان دیگر، به ظهور منجی باور دارند. اما چیزی که شیعه را از دیگر گروه‌ها متمایز می‌کند، مسئله «رجعت» است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از  اراک، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه (س) محلات، جلسه اخلاق عمومی در روز دوشنبه ۱۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ با حضور طلاب و سخنرانی خانم طاهره لطیفی استاد این مدرسه علمیه برگزار شد.

در این جلسه، خانم لطیفی به توصیف عصر ظهور حضرت حجت(عج) پرداخت و شکوه و عظمت آن زمان را برای حاضران بیان کرد.

وی گفت: در آن دوران، مردم تنها یک آرزوی برآورده نشده دارند و آن این است که ای کاش اموات آن‌ها زنده بودند و طعم نعمت‌ها و رفاه گسترده آن زمان را می‌چشیدند.

در ادامه، خانم لطیفی با اشاره به مفهوم ظهور به عنوان یک اصل اعتقادی در دین اسلام، تأکید کرد: مسئله ظهور، امری است که مختص شیعه نیست و همه مسلمانان، از جمله اهل سنت و حتی برخی ادیان دیگر، به ظهور منجی باور دارند،اما چیزی که شیعه را از دیگر گروه‌ها متمایز می‌کند، مسئله «رجعت» است.

وی افزود: «رجعت» به معنای بازگشت برخی از مؤمنان و کافران پس از ظهور امام مهدی (عج) است که به آورده‌های دینی و اعتقادی خاص شیعه نسبت داده می‌شود.

این استاد حوزه به آیه ۲۰۰ سوره مبارکه آل عمران اشاره و از آن به عنوان یکی از آیات مهم در موضوع ظهور یاد کرد و در این راستا به پنج نکته اساسی اشاره نمود:

باید اهل ایمان باشید، ایمان اساس هر عمل نیکو و طاعت در زمان ظهور است و تنها مؤمنان واقعی از برکات آن زمان بهره‌مند خواهند شد.

صبور باشید و دیگران را به صبر توصیه کنید، صبر در برابر مشکلات و چالش‌ها بویژه در دوران انتظار ظهور اهمیت ویژه‌ای دارد و می‌تواند مؤمنان را در مسیر درست هدایت کند.

از روابط خود و مرزهای ایمانی نگهبانی کنید، مومنان باید از ارتباطات خود با افراد غیرمؤمن و آسیب‌زننده به اعتقادات دینی خود آگاه بوده و از آنها پرهیز کنند.

تقوا داشته باشید، تقوا در رفتار و نیت، عامل مهمی در نزدیکی به حضرت حجت (عج) و دریافت نعمت‌های الهی است.

تا در نهایت خوشبخت و رستگار شوید، هدف نهایی متقین در دنیای مادی، رسیدن به رستگاری و سعادت در دنیا و آخرت است.

خانم لطیفی در پایان به ابعاد ارتباط با امام زمان (عج) پرداخت و بیان کرد: این ارتباط دو بعد دارد: قلبی و دیداری. ارتباط قلبی، به‌ویژه در گفتارهای ایشان نسبت به خدا و ولی‌عصر (عج) اهمیت دارد که حس حضور را در دل مومنان تقویت می‌کند. این نوع ارتباط به هیچ مکان و زمان خاصی وابسته نیست و همواره می‌تواند برقرار باشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha